Mediere cauze civile

Mediere cauze civileServicii mediere cauze civile

Esti in cautarea unui cabinet de mediere ce ofera servicii mediere cauze civile ? Noi te putem ajuta! Oferim mediere atat in bucuresti cat si in tara. Medierea poate evita începerea unui proces în fața instanțelor de judeactă. Costuri minime. Timp redus. Eficieneță maximă. Confidențialitate garantata.


Despre mediere cauze civile

Medierea se aplică în litigiile privind posesia, grănițuirea sau orice alte raporturi de vecinătate; revendicări imobiliare, executare silită, recuperare creanțe, nerespectarea contractelor, etc.


Mediere cauze civile Bucuresti sau in tara

  • Mediatorii au o pregatire speciala in domeniul, fiind recunoscuti de Ministerul Justitiei.
  • Scopul acestora este acela de a facilita comunicarea dintre partile aflate in conflict. Participantii participa la medierea doar daca doresc si pot incheia medierea in orice moment.
  • Sala in care are loc sedinta de mediere si sala in care se desfasoara un proces au putine lucruri in comun: problemele partilor nu ajung la cunostinta altor persoane intrucat medierea este confidentiala.
  • Medierile pot fi programate in cateva zile de la solicitare. Fixarea datei si a orei la care are loc sedinta de mediere este stabilita de parti in functie de agenda acestora.
Solicita o programare