Mediere cauze penale

Mediere cauze penaleServicii mediere cauze penale

Esti in cautarea unui cabinet de mediere ce ofera servicii mediere cauze penale ? Noi te putem ajuta! Oferim mediere atat in bucuresti cat si in tara. Medierea poate evita începerea unui proces în fața instanțelor de judeactă. Costuri minime. Timp redus. Eficieneță maximă. Confidențialitate garantata.


Despre mediere cauze penale

Confilctele rezultate din săvârșirea de infracțiuni pentru care retragerea plângerii prealabile și împăcarea părților înlătură răspunderea penală.

Infractiuni care permit medierea: Loviri și alte violențe, Vătămarea corporală din culpă, Violentă în familie, Amenințare, Hărțuire, Hărțuirea sexuală, Agresiunea sexuală, Violul, Violarea de domiciliu, Violarea de sediu profesional, Divulgarea secretului profesional, Furtul, Furtul calificat, Abuzul de încredere, Gestiunea frauduloasă, Înșelăciunea, Abandonul de familie, etc.


Mediere cauze penale Bucuresti sau in tara

  • Mediatorii au o pregatire speciala in domeniul – mediere cauze penale, fiind recunoscuti de Ministerul Justitiei.
  • Scopul acestora este acela de a facilita comunicarea dintre partile aflate in conflict. Participantii participa la medierea doar daca doresc si pot incheia medierea in orice moment.
  • Sala in care are loc sedinta de mediere si sala in care se desfasoara un proces au putine lucruri in comun: problemele partilor nu ajung la cunostinta altor persoane intrucat medierea este confidentiala.
  • Medierile pot fi programate in cateva zile de la solicitare. Fixarea datei si a orei la care are loc sedinta de mediere este stabilita de parti in functie de agenda acestora.
Solicita o programare