Mediere dreptul familiei

Mediere dreptul familieiServicii mediere dreptul familiei

Esti in cautarea unui cabinet de mediere ce ofera servicii mediere dreptul familiei ? Noi te putem ajuta! Oferim mediere atat in bucuresti cat si in tara. Medierea poate evita începerea unui proces în fața instanțelor de judeactă. Costuri minime. Timp redus. Eficieneță maximă. Confidențialitate garantata.


Despre mediere dreptul familiei

Pot fi rezolvate prin mediere neînțelegerile dintre soți privitoare la: continuarea căsatoriei, partajul de bunuri comune,exercițiul drepturilor părintești, stabilirea domiciliului copiilor, orice alte neînțelegeri care apar în raporturile dintre soți cu privire la drepturi de care ei pot dispune potrvit legii.


Mediere dreptul familiei Bucuresti sau in tara

  • Mediatorii au o pregatire speciala in domeniul – mediere dreptul familiei, fiind recunoscuti de Ministerul Justitiei.
  • Scopul acestora este acela de a facilita comunicarea dintre partile aflate in conflict. Participantii participa la medierea doar daca doresc si pot incheia medierea in orice moment.
  • Sala in care are loc sedinta de mediere si sala in care se desfasoara un proces au putine lucruri in comun: problemele partilor nu ajung la cunostinta altor persoane intrucat medierea este confidentiala.
  • Medierile pot fi programate in cateva zile de la solicitare. Fixarea datei si a orei la care are loc sedinta de mediere este stabilita de parti in functie de agenda acestora.
Solicita o programare