Mediere munca

mediere muncaServicii mediere munca

Esti in cautarea unui cabinet de mediere ce ofera servicii mediere munca ? Noi te putem ajuta! Oferim mediere atat in bucuresti cat si in tara. Medierea poate evita începerea unui proces în fața instanțelor de judeactă. Costuri minime. Timp redus. Eficieneță maximă. Confidențialitate garantata.


Despre mediere munca

Aveti posibilitatea sa-i transmiteti celui cu care sunteti in conflict atat modul in care ati fost afectat de actiunie sale, cat si felul in care vedeti solutionarea situatiei.

Aceasta discutie cu cealalata parte se poarta intr-un cadrul protejat, confidential si echilibrat. Puteti sa solicitati sesiuni separate de mediere, daca va simtiti amenintat sau daca nu doriti sa aveti o discutie directa.


Mediere munca Bucuresti sau in tara

  • Mediatorii au o pregatire speciala in domeniul – mediere munca, fiind recunoscuti de Ministerul Justitiei.
  • Scopul acestora este acela de a facilita comunicarea dintre partile aflate in conflict. Participantii participa la medierea doar daca doresc si pot incheia medierea in orice moment.
  • Sala in care are loc sedinta de mediere si sala in care se desfasoara un proces au putine lucruri in comun: problemele partilor nu ajung la cunostinta altor persoane intrucat medierea este confidentiala.
  • Medierile pot fi programate in cateva zile de la solicitare. Fixarea datei si a orei la care are loc sedinta de mediere este stabilita de parti in functie de agenda acestora.
Solicita o programare