Mediere succesorala

Mediere succesoralaServicii mediere succesorala

Esti in cautarea unui cabinet de mediere ce ofera servicii mediere succesorala ? Noi te putem ajuta! Oferim mediere atat in bucuresti cat si in tara. Medierea poate evita începerea unui proces în fața instanțelor de judeactă. Costuri minime. Timp redus. Eficieneță maximă. Confidențialitate garantata.


Despre mediere succesorala

Prin mediere se poate realiza înțelegerea părților cu privire la modul de partajare a bunurilor care fac parte din masa succesorală și i se poate recunoaște unei persoane calitatea de moștenitor de către ceilalți succesori.


Mediere succesorala Bucuresti sau in tara

  • Mediatorii au o pregatire speciala in domeniul – mediere succesorala, fiind recunoscuti de Ministerul Justitiei.
  • Scopul acestora este acela de a facilita comunicarea dintre partile aflate in conflict. Participantii participa la medierea doar daca doresc si pot incheia medierea in orice moment.
  • Sala in care are loc sedinta de mediere si sala in care se desfasoara un proces au putine lucruri in comun: problemele partilor nu ajung la cunostinta altor persoane intrucat medierea este confidentiala.
  • Medierile pot fi programate in cateva zile de la solicitare. Fixarea datei si a orei la care are loc sedinta de mediere este stabilita de parti in functie de agenda acestora.
Solicita o programare